Ville Ollila är ny produktionschef för Jake Rakennus

Det var tillväxtpotentialen som väckte Ville Ollilas intresse för Jake Rakennus. I mars 2023 inledde han jobbet som produktionschef på Jake Rakennus. Ville kommer att jobba med projekt i både Jakobstad, Karleby och Vasa, och ser fram emot att utveckla företagets verksamhet också i Vasaregionen.

Ville Ollila har lång och bred arbetserfarenhet inom byggbranschen och ett stort kontaktnät i Vasaregionen. En fullträff för Jake Rakennus, och precis den pusselbit som behövs för att företaget ska kunna växa ytterligare.

“Vi är glada över att få en kunnig och erfaren medarbetare, som delar vår vision om att bli en föregångare i Norden för hållbart byggande. Nu sätter vi målsättningarna för nästa år och siktar på att få projekten i mål på bästa möjliga sätt”, säger Johan Asplund som är vd för Jake Rakennus.

Ville Ollila är utbildad byggnadsingenjör och bosatt i Vasa. Han har mer än tio års erfarenhet av byggverksamhet, med befattningarna som ansvarig arbetsledare, beräkningschef och verksamhetschef.

“Jag har ett starkt kunnande inom byggande, fastighetsutveckling och utveckling av affärsverksamhet och ser fram emot att få utnyttja min kompetens i det här jobbet. Jake Rakennus har haft en lönsam tillväxt och jag ser en potential till utveckling i företaget. Det var tillväxtmöjligheterna som väckte mitt intresse”, säger Ville Ollila.

Han kommer att jobba tillsammans med ansvariga arbetsledare i Jakobstad och Karleby samt med områdeschef Tobias Asplund på Vasakontoret som finns på Mjölnaregatan i Klemetsö.