Vision

Vi vill vara en föregångare i Norden för hållbart byggande

— Inom industri, offentlig sektor och bostadsproduktion.

20 år av hållbart byggande

Om konsten att bygga på ett hållbart sätt för kommande generationer.

Våra värderingar

Kvalitet

Våra värderingar och principer styr hur vi jobbar. Vi bygger som vi skulle bygga åt oss själva. Vi förbättrar och utvecklar våra arbetsmetoder och kvalitetssystem kontinuerligt och strävar ständigt efter mer hållbara lösningar.

Hållbarhet

I vår produktion kombinerar vi hållbara material och klimatvänliga energilösningar på ett smart sätt.

Ärlighet och ansvar

Vi håller vad vi lovar både internt och externt och reder ut eventuella problem på ett ansvarsfullt sätt. Vi vill skapa en trygg arbetsmiljö för vår personal och våra samarbetspartners.

Vill du bli en av oss?

Lämna in din ansökan idag!

Strategi

Entreprenad

Vår målsättning är att etablera oss som en självklar samarbetspartner på helhetsansvars entreprenader (KVR) för både industrin och offentliga sektorn. Med vår breda kompetens inom byggnads- och husteknik, kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda projektering, planering och produktion av just den byggnad som passar våra kunder bäst.

Bostadsproduktion

Vår målsättning är att skapa ett konkurrenskraftigt koncept för hållbar bostadsproduktion och ett friskt boende. En kontrollerad och kvalitativ volymtillväxt möjliggörs genom att bygga upp ett stabilt nätverk av planerare, leverantörer och montörer.

VÄLMÅENDE PERSONAL

KVALITETSEFFEKTIV PRODUKTION

FOKUS PÅ UTVECKLING

STABIL TILLVÄXT