Tietoa meistä

Jake Rakennus Bygg Oy on Pietarsaarelainen yritys, jossa toimimme järjellä ja sydämellä. Liikeideamme on tuottaa kestävällä tavalla laadukkaita rakennuksia asikkaiden tarpeiden mukaisesti. Ydinosaamistamme on ympäristöystävällinen asuntotuotanto ja kokonaisvaltainen urakointi

Missiomme

Rakennamme taloja jotka kestävät myös tuleville sukupolville.

Visiomme

Terveitä taloja ja älykkäämpiä ratkaisuja

Arvomme

Tinkimättömyys

Haluamme olla ylpeitä rakentamistamme taloista, vaikka se toisinaan vaatisi vähän enemmän työtä.

Pohjalainen rehellisyys

Haluamme kantaa vastuumme niin työntekijöistä kuin ympäristöstä sekä seisoa sanojemme takana.

Tarinamme

Johan ja Jonny Asplund perustivat Jake Rakennuksen vuonna 2003. Pari vuotta myöhemmin myös veljesten serkku Kenneth tuli osakkaaksi yritykseen. Kolmen Asplundin tiiviillä joukolla onkin yhteensä vuosikymmenten vankka kokemus rakennusalan eri osa-alueilta.

Kipinä ja kiinnostus alalle syttyi jo pikkupoikina Johanin ja Jonnyn perehtyessä LVI- ja energia-alan saloihin isänsä työn kautta ja Kennethin nikkaroidessa isänsä puusepänverstaalla Öjassa, Kokkolan lähettyvillä.

Monipuolisten rakennusalan opintojen jälkeen kolmikko kartutti kokemusta ja kontaktien verkostoa erilaisissa tehtävissä. Tutuiksi tulivat niin talopaketit, ikkunat, parvekkeet, LVI- ja metallityöt, teräsrakenteet, kylmä- ja lämpöpumpputekniikka, vaativat puusepäntyöt kuin mittavien rakennushankkeiden johtaminenkin.

Huolta aiheutti kuitenkin se, että Suomessa monissa uusissa rakennuksissa saattoi hyvinkin nopeasti ilmaantua sekä kosteus- että sisäilmaongelmia. Oman yrityksen perustamisen taustalla oli usko siihen, että tehokas rakennusprosessi ei ole este laadukkaalle lopputulokselle.

Jake Rakennuksen tärkeimmäksi tavoitteeksi tuli rakentaa laadukkaita koteja, jotka edistävät sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia ja kestävät tuleville sukupolville. Omistajiensa osaamisen ja kokemuksen lisäksi yrityksen toimintaa ohjaa ympäristöystävällinen ja kestävää kehitystä edistävä energiatehokkuusajattelu.