Uudiskohteet hyvään ja viihtyisään asumiseen

Jake Rakennuksen uudiskohteet ovat hyvä esimerkki siitä, miten haluamme edistää sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia rakentamalla taloja, jotka kestävät myös tuleville sukupolville. Uudisrakentaminen on erikoisosaamistamme, josta meillä on vuosikymmenten kokemus.

Viimeisen 15 vuoden aikana rakentamamme asuinrakentamisen kohteet kattavat yhteensä lähes 10 000 m² asuntoja, joiden hyvä sisäilma tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista. Tästä neliömäärästä yli 50 % on uudiskohteita, joiden taustalla on ollut Jake Rakennuksen oma asuntotuotanto.

Uudiskohteet laadukkaasti ja luotettavasti

Jake Rakennuksen asuntotuotanto ja uudisrakentaminen perustuvat omaan konseptiimme, jonka tarkoituksena on taata 100 % terveet ja ympäristöystävälliset uudiskohteet. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki Jake Rakennuksen uudiskohteet rakennetaan seuraavien periaatteiden mukaisesti:

  1. Tarkkaan harkitut materiaalivalinnat
  2. Huolellinen rakennusprosessi
  3. Sähköinen MyNest-huoltokirja

Täällä pohjoisessa ihmiset viettävät sisätiloissa yllättävän suuren osan ajastaan ja siksi sisäilmalla on suuri vaikutus viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Tärkein tavoitteemme onkin, että kaikki Jake Rakennuksen uudiskohteet ovat laadukkaita ja terveitä taloja. Tällaiset uudet asunnot kun muuttuvat vaivatta kodeiksi, joissa ihmisten on hyvä olla.

Järkevä uudisrakentaminen luo lisäarvoa

Jake Rakennuksen uudisrakentaminen perustuu pitkälti myös tontin sijaintiin ja käytettävyyteen. Näin voimme taata, että alhaisten elinkaarikustannusten uudiskohteet tarjoavat uusia asuntoja, jotka myös säilyttävät arvonsa tulevaisuudessa. Samalla haluamme olla kestävän rakentamisen suunnannäyttäjä ja varmistaa, että myös uudiskohteet vahvistavat kestävän kehityksen ajattelua.