Urakointia kestävän rakentamisen suunnannäyttäjältä

Urakointi on Jake Rakennukselle tärkeä palvelukokonaisuus, johon meillä löytyy sekä osaamista että vahvaa kokemusta. Urakointi on lisäksi hyvä tapa päästä sekä toteuttamaan että todistamaan visiotamme ympäristöystävällisistä ja 100 % terveistä rakennuksista. Meille urakointi on enemmän kuin perinteinen rakennuspalvelu. Me haluamme olla kestävän rakentamisen suunnannäyttäjä ja varmistaa, että myös perinteinen rakennusurakointi seuraa kestävän kehityksen ajattelua.

Meillä rakennusurakointi onnistuu kiinteällä hinnalla asiakkaan toivomusten ja suunnitelmien mukaan, olipa kyseessä sitten asuinrakennusten urakointi, toimitilarakentaminen, teollisuusrakentaminen, kiinteistöjen laajennukset tai kattavat saneeraukset. Vaihtoehtoisesti urakointi voidaan suorittaa myös kokonaisvastuurakentamisena eli KVR-projektina.

Lue lisää tästä uuteen interaktiiviseen esitteeseemme!

Asuinrakennusten urakointi

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jake Rakennuksen rakennuspalvelu on tuottanut yhteensä noin 10 000 m² asuntoja, joiden hyvä sisäilma tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista. Tästä neliömäärästä noin puolet on asuntoja, joiden toteutusmuotona on ollut urakointi.

Asuinrakennusten urakointi onkin hyvä esimerkki siitä, miten haluamme edistää sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia tekemällä taloja, jotka kestävät myös tuleville sukupolville.

Muiden rakennusten urakointi

Olemme toteuttaneet useita eri kokoluokan projekteja niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Jake Rakennuksen laadukas, luotettava ja kustannustehokas urakointi onkin hyvä vaihtoehto myös silloin, kun kyseessä on toimitilarakentaminen tai vaikkapa teollisuusrakentaminen.

Meiltä onnistuu esimerkiksi teollisuushallien, koulujen tai päiväkotien urakointi ja rakennuspalvelu noudattaa aina Jake Rakennuksen vastuullisuutta ja ekologisuutta painottavia periaatteita.

Urakointi KVR-urakointina

Asiakkaan niin halutessa, voidaan urakointi toteuttaa myös kokonaisvastuurakentamisen mallilla eli ns. KVR-urakointina. Tällöin Jake Rakennuksen vastuulla on sekä varsinainen urakointi että kohteen suunnittelu.

Urakointi KVR-mallilla on hyvä tapa selkeyttää ja nopeuttaa rakennusprosessia, sillä asiakkaan tarvitsee käytännössä tehdä sopimus ainoastaan Jake Rakennuksen kanssa. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla urakointi voi sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut arkkitehtipalveluista rakennesuunnitteluun ja talotekniikkasuunnittelusta (LVISKA) aina sisustussuunnitteluun.

Johan Asplund
Toimitusjohtaja
+358 (0)50 366 9170