Ville Ollila on Jake Rakennuksen uusi tuotantopäällikkö

Kasvumahdollisuudet oli se, mikä herätti Ville Ollilan mielenkiinnon Jake Rakennukseen.

Maaliskuussa 2023 hän aloitti Jake Rakennuksen tuotantopäällikkönä. Ville tulee työskentelemään Pietarsaaren, Kokkolan ja Vaasan projekteissa ja hän odottaa innolla yrityksen toiminnan kehittämistä ja laajentamista vahvemmin myös Vaasan seudulle.

Ville Ollilalla on pitkä ja laaja työkokemus rakennusalalta, hänellä on laaja kontaktiverkosto Vaasan seudulla. Täysosuma Jake Rakennukselle ja juuri se palapelin palanen, jota yritys tarvitsee kasvaakseen entisestään.

“Olemme iloisia saadessamme asiantuntevan ja kokeneen työntekijän, joka jakaa visiomme tulla kestävän rakentamisen edelläkävijäksi Pohjoismaissa. Asetamme nyt tavoitteita ensi vuodelle ja pyrimme viemään hankkeet loppuun parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo Jake Rakennuksen toimitusjohtaja Johan Asplund.

Ville Ollila on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja asuu Vaasassa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus rakentamisen parista muun muassa vastaavan työnjohtajan, laskentapäällikön ja liiketoimintajohtajan tehtävistä.

“Minulla on vahva osaaminen rakentamisesta ja kiinteistökehittämisestä sekä liiketoiminnan

kehittämisestä, ja odotan innolla, että voin hyödyntää osaamistani tässä työssä. Jake Rakennus on kasvanut kannattavasti ja näen yrityksessä kehitysmahdollisuuksia. Juuri kasvumahdollisuudet herättivät kiinnostukseni”, sanoo Ville Ollila.

Hän tulee työskentelemään yhdessä Pietarsaaren ja Kokkolan vastaavien esimiesten kanssa sekä aluepäällikkö Tobias Asplundin kanssa Vaasan toimistossa, joka sijaitsee Myllärinkadulla Klemettilässä.