AJANKOHTAISTA ”RAKSALTA”

  • KPEDU, Auto- ja logistiikka-alan koulutustilat Kokkolassa ovat saavuttaneet harjakorkeuden
    • Mielenkiintoisen purkuprosessin ja perustyön sekä erittäin lämpimän ja hiostavan, runkovaiheen parissa menneen kesän jälkeen rakennus on saavuttanut harjakorkeuden. Tavoitteena on saada katto ja ulkoseinäelementit valmiiksi ennen talven tuloa. Talvella työstämme sisätilojen mielenkiintoisia ja haasteellisia yksityiskohtia, jotta kiinteistöstä saadaan paikka tuleville logistiikka-alan asiantuntijoille. Projekti jatkuu kesään 2023 asti, jolloin työn on määrä olla täysin valmis (https://www.kpedu.fi/hakijalle/koulutustarjonta/auto–ja-kuljetusala).
  • Malmin sairaalan peruskorjaus jatkuu
    • Malmin sairaalan fysioterapiavastaanoton peruskorjaus on mittava projekti, joka on laajentunut alkuperäisistä suunnitelmista. Kesällä on toteutettu koko vesikaton vaihtamista koskeva optio, minkä lisäksi muita lisätöitä on tullut runsaasti mukaan. Projekti etenee hyvässä yhteisymmärryksessä kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa suuresta lisätyömäärästä huolimatta, projekti valmistuu loppusyksystä 2022 (noin 2 kuukautta myöhässä suunnitellusta aikataulusta).
  • Baltic Boat Yard 7700m2 kolmessa kerroksessa
    • Jake Rakennus on saanut uuden teollisuusrakennusprojektin Baltic Yachtsilta (https://www.balticyachts.fi/).  Projekti on uusi virstanpylväs Jaken pyrkimyksissä toteuttaa suurempia kokonaissopimuksia. Kiitämme luottamuksesta, että saamme rakentaa tehtaan maineikkaalle veneenrakennusyhtiö Baltic Yachtsille, joka täyttää 50 vuotta vuonna 2023 – samalla kun Jake täyttää 20 vuotta. Raportoimme säännöllisesti rakennustyön etenemisestä kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa -> ”Baltic rakentaa veneen  – Jake rakentaa talon”